Щастливите цветове - част 1

Щастливите цветове - част 1

 

Цветовете в дома ви могат да оказват огромно влияние върху настроението ви - особено цветовете на боите, с които боядисвате стените. Доказано е, че тези цветов влияят на емоциите: има определени нюанси, които ще ви накарат да се почувствате радост и много енергия, такива, които ще ви помогнат да се отпуснете, такива, които ще потиснат апетита ви, и много други, които да отговарят на редица други чувства и емоции.

Eто какво съветват специалисттите: Ако се чудите кой е вашия щастлив цвят, който ви връща към прияти спомени, емоции и щастливи моменти, то можете да направите колаж от различни цветове и да го поставите а видо място у дома, за да тествате, за определе период от време кой от цветовете ви въздейства най-позитивно.

Имате нужда от вдъховение? Ето няколко идеи, с които да започнете и няколко страхотни предложения за бои, за да стартирате проектите си:

1.Розово за щастие

Розовите нюаси са щастлив избор за всяка стая във вашия дом.

 

2. Лилаво за спокойствие

Люляковите нюанси имат успокояващо действие, което се усеща много щастливо. Представете си какво задоволство бихне изпитали събуждайки се в люлякова спалня.

 

3. Жълто за веселие

Всички нюанси на жълтото ни изстрелват към жизнената енергия и ние не можем да си представим по-добър начин да започнем деня си, от този в прекрасна, весела кухня, която има шкафове и прозорци, боядисани в наситен жълт цвят.

 

4. Зелено за енергия

Заредете стаите у дома с много енергия, с позитивно, щастливо зелено като нюанса на тази спалня по-долу.

 

5. Тийл за ободряване

Този весел нюанс на тийл вдъхновява креативност.

 

Както по-горе написахме, представяме на вашето внимание 2 от нашите интериорни бои, които могат да ви помогдат да изпълните по един перфектен начин проектите си:

KLARA Ceramic

-     миеща се керамична, кадифено-матова боя на акрилна основа за вътрешна употреба.

-     с изключително висока покривна способност.

-     много добра устойчивост на издраскване и измиване.

KLARA Soft

-     kадифено-матова боя на акрилна основа за вътрешна употреба.

-     с отлична покривна способност.

-     не се стича и не пожълтява.