Щастливите цветове

Щастливите цветове

В първата част на статията ви представихме розовият цвят, лилавият, жълтият и зеленият. Вижте какви са останалите ни предложения:

6. Светложълто за щастие

Има причина, поради която жълтото да се свързва с веселост.Това жълто има фино, светещо качество, което се чувства като топли слънчеви лъчи и събужда всичките пет сетива. Жълтото е естествен източник на положителна енергия и предизвиква чувство на щастие.

7. Небесносиньо за обновяване

Това леко, небесно синьо моментално успокоява и помага за възстановяване на естествените ритми. Нарастват доказателствата, които свързват съня с производителността и цялостното благосъстояние на човек, а точно това синьо има необходимите качества, които могат да помогнат за подобряване на почивката.

8. Виолетово за осъзнаване

Може да изглежда тъмно и мрачно, но скритият подтон на виолетовото в дълбокото нощно небе ни привлича и осигурява усещане за отстъпление и релаксация. Този цвят също помага да се създаде уединено място за фокус и размисъл.

9. Жълто-зелено за оптимизъм

Чувстваме се заредени само с един поглед към тази стена! Балансираното жълто улавя същността на първите цъфтежи и вълнението за предстоящия сезон. А, зеленото ножи положителна енергия в пространството и стимулира личностния растеж.

10. Сребърно за баланс

Тази перфектна комбинация от градински чай и сребристо сиво осигурява баланс и хармония. Помага за усъвършенстване на лукса да имате по-малко неща, но същевременно да се наслаждавате повече на това, което наистина има значение.

А, след като си изберете щастливият си цвят можете да преминете и към действие.

Представяме на вашето внимание нашите изключителни бои:

KLARA Ceramic

-     миеща се керамична, кадифено-матова боя на акрилна основа за вътрешна употреба.

-     с изключително висока покривна способност.

-     много добра устойчивост на издраскване и измиване.

KLARA Soft

-     kадифено-матова боя на акрилна основа за вътрешна употреба.

-     с отлична покривна способност.

-     не се стича и не пожълтява.