Как да привлечем късмета вкъщи. 10 начини за повече късмет у дома

Как да привлечем късмета вкъщи. 10 начини за повече късмет у дома

6. Плодовете, които носят късмет.


Плодовете, които държите вкъщи, са чудесен начин да внесете добра енергия в живота си. Прасковите са символ на безсмъртието и са най-популярният плод във фън шуй. Ананасите, помело, нарове, папая, ябълки, банани и грозде също са прекрасни избори.

7. Разположение, което носи късмет у дома.

За да внесете повече късмет в дома си, използвайки фън шуй знайте, че разположението има много важно значение. Така например, ако поставите домашния офис близо до входната врата, това ще внесе в дома хармония и ще създаде спокойна, приветлива обстановка.

Внимавайте обаче вратата на спалнята или тоалетната да не са в близост до входната врата, тъй като се смята, че това позволява на положителната енергия да излезе.

Ако се опитвате да намалите килограмите, не забравяйте да поставите кухнята по-близо до задната част на дома защото, кухня близо до входната врата кара хората, които обитават жилището, да напълняват.

8. Свежи цветя, които носят късмет у дома.

Цветята са прекрасен начин да привлечете късмета у дома. През лятото поставете пресни орхидеи и божури за любов и успех. Също така цветето на лотоса ще донесе красота и просветление.

Хризантемата ще ви даде оптимизъм през есента.

А, рано на пролет, цъфналите сливови цветове могат да ви обещаят богатство и благополучие. 

9. Аромати, които носят късмет у дома

Миризмата на тамян в дома ви е прекрасен начин за пречистване на средата от негативни енергии. Маслото от пачули е сред най-популярните, тъй като внася изобирие от късмет в живота.

10. Отървете се от ненужните неща за повече късмет.

Безредиците, безпорядъка и трупането на излищни вещи в дома имат отрицателен ефект върху късмета, енергията, щастието и цялостното ви благосъстояние.

Особено важно е да се уверите, че антрето на вашия дом, спалните и кухнята (особено хладилникът) са винаги организирани и подредени.

 

към част 1