Как да привлечем късмета вкъщи. 10 начини за повече късмет у дома - Част 1

Как да привлечем късмета вкъщи. 10 начини за повече късмет у дома - Част 1

  1. Цветове, които носят късмет у дома

Зеленото, лилавото и червеното са цветовете, които можете да използвате в интериора, за да привлечете наистина добра енергия. Зеленото е цветът на изобилието и ще насърчи растежа и жизнеността. Лилавото е кралско и царствено, ще внесе самочувствие, висока енергия и страст в живота ви, докато червеното е благоприятно за цялостния успех и се оказва, че помага особено в кариерата.

 

    2. Растения, които носят късмет у дома

На второ място, добавянето на бамбуково растение в дома ще доведе до късмет в живота, ще намали стреса и ще го изпълни със здраве. Противно на общоприетото схващане, наличието на дърво бонсай в дома ви няма да доведе непременно до положителна енергия и много хора вярват, че всъщност може да има отрицателен ефект върху живота ви.

 

    3. Предмети, които носят късмет у дома

Третото нещо, което можете да направите е да поставете китайски монети, смеещ се Буда или късметлийска котка в дома си, за да донесе късмет, щастие, баланс и хармония.

Вятърните камбанки също са страхотен избор за изчистване на дома от съществуващите негативни енергии и за да ги държите далече от вас. Поставят се както в дома над врата или прозорец, така и извън него. А, ако искате да подобрите финансовото си състояние, опитайте статуя на трикраката жабата на парите и изобилието.

 

    4. Външна врата, която носи късмет у дома

Без съмнение, ако желанието ви е да държите негативните енергии извън живота си и да донесете късмет в дома, няма да сгрешите с избора на червена, дървена врата.

Също така, не забравяйте да поставите и подкова над вратата си. Тази традиция е доста популярна както в западните, така и в източните страни.

 

    5. Спално бельо, което носи късмет у дома

Изборът на бяло, леко и меко спално бельо ще ви накара да спите спокойно през нощта. То носи приятна и успокояваща енергия докато спите. Синьото е друг чудесен избор за успокояване, но може да  изберете и нещо по-ярко като щастливо жълто например.

към Част 2