18 от най-добрите цветове за всекидневната - част 2

18 от най-добрите цветове за всекидневната - част 2

към първа част

Горещо розово

Интензивен, привлекателен и приключенски дух са прилагателните, които най-добре описват неоновите розови стени в тази всекидневна. Доста смел избор, който обаче си заслужава.

Може да се използва и във фоайе и коридори, за да привлече вниманието да приветства госттите с добре дошли.

Тъмно сиво, почти черно

За някои хора може да е мрачно, но много други го предпочитат защото този цвят се съчетава с всичко. А и белите тавани разведряват атмосферата.

Малина

Тази стая е едновременно приятелска и подканваща, и изискана. И макар че определено е по-смела от стени на крема, тя също има приятна и абсорбираща способност. Шоколадово кафявото кресло придава одухотвореност на стаята, докато металните златни маси и хладната мраморна камина полират нещата.

Пурпурен цвят

Пурпурното се свързва с въображението и духовността. Стимулира въображението и вдъхновява да имаме високи идеали. Позволява ни да се докоснем до дълбоките си мисли. Доста смело решение, което се омекотява от цветовете на мебелите.

Смело жълто

Може би мисълта да боядисате  вашия хол в жълто доста ви плаши. И това е напълно нормално.  Просто изберете акцент, като врата или единична стена, вместо това и ефектът ще е поразителен.

Цвят глина

Тази всекидневна определено има характер. Топлите коларови стени се съчетават перфектно с неутралния цвят на дивана.

Лилаво

Този цвят символизира сила, благородство, лукс и амбиция. Свързва се още с мъдростта, достойнството, независимостта, креативността,мистерията и магията. Обикновено креативните личности го предпочитат и използват.

Тъмносин

За всички, които харесват класическите цветове. Семпло, същевременно ефектно. Дизайнът може да се допълни със светли мебели за контраст.

Маслинено зелено

Ако стилът ви е по-традиционен маслиненото зелено може да е идеалния избор за вас. Създава чувство за уют и простор.