18 от най-добрите цветове за всекидневната - част 1

18 от най-добрите цветове за всекидневната - част 1

Всекидневна е може би най-популярната стая в къщата, затова е хубаво да бъде декорирана подходящо, тъй като се очаква, че там се прекарва най-голяма част от времето.

Цветовете се проектират в нас и това влияе на настроението ни години напред.

И независимо дали искате нещо смело или светло, неутрално или екстравагантно, ние ви представяме някои от най-популярните цветови идеи за боядисване на хола, които ще могат да ви заредят и вдъхновят.

Всичко, което трябва да направите, е да облечете гащеризона и да вземете четката.

А, боята можете да поръчате и ОНЛАЙН дори с 10% отстъпка в цената – www.klara.bg

Ментово зелено

Този свеж цвят на стаята кара хората да се чувстват като в тропически оазис. Боята се простира чак до високите части на дървените подпори в тази всекидневна, а оттенъкът се променя в зависимост от начина, по който светлината я достига, преминавайки между остро ментово зелено и зелено като мека морска пяна

Матово бяло

Класически цвят. Символ на мира, добрата воля и щастието. За всички, които не се влияят от модните тенденции.

Морско синьо

Тази наситена синя боя е прекрасен и смел цвят за хола. Цветът символизира  скитането и в собствения ви дом ще ви накара да се почувствате като на почивка,  особено ако най-близкото място,  където можете да избягате е екзотичния тапет на десктопа на компютъра ви.

Тъмно сиво

Миксът от хладни и топли тонове в тази дизайнерска всекидневна постига перфектния баланс. Фина текстура на материята на дивана, спомага за намаляване на прохладната изтънченост на сивата стена. Но също и този смел, цветен, коралов нюанс, който развеселява нещата.

Сметана

По-топъл от бели цвят, но все пак неутрален, кремът е идеалния фон за приветлива всекидневна. Тук в този дизай, килимът от юта, финишът от дърво и месинговите акценти се отразяват от цвета на боята, докато хладния  мрамор контрастира.

Бледо синьо

Бледосините стени придават на тази всекидневна успокояваща вибрация, докато белите тавани помагат за разчупване на синьото и правят така, че стаята да изглежда по-светла и с повече въздух. Междувременно зелената прозрачна масичка за кафе вкарва забавна, младежка енергия, която оживява небесносиния фон и флоралния диван, без да има цветови конфликт между тях.

Мандарина

Тези оранжеви стени осигуряват динамичен фон за произведения на изкуството. Контрастът със зеления абажур и тъмно синия диван е удивителен и всичко заедно кара стаята да изглежда толкова слънчева и приятна.

Военно зелено

Този нюанс на армейска зелена боя се допълва  с детайли от махагоново дърво в цялата стая, докато слънчевият жълт диван и розовите слоести килими озаряват цялото пространството.

Синя пудра

Само гледането на синя стая може да забави темпото ви и да ви успокои.

Съчетанието на тонове от една цветова палитра в интериорния дизайн, както в случая със стените, дивана и цветовете на картината, действа релаксиращо за сетивата. Едновременно просто и силно.

към втора част