10 прекрасни цветни предложения за следващата реновация на банята - Част 2

10 прекрасни цветни предложения за следващата реновация на банята - Част 2

Където и да се намирате у дома, цветовете винаги ви карат да се чувствате по определен начин и да ви зареждат емоционално, независимо колко време прекарвате в дадено помещение.

Затова не се колебайте, просто разгледайте нашите предложения и действайте.

6. Светло зелено

Когато декорирате със зелено, това ви създава усещането за пренасяне на открито. Това е много успокояващ цвят, който помага да се постигне охлаждащ ефект в много светла и слънчева стая. Този нюанс се смесва добре с други земни тонове, вдъхновени от природата, като кафяво и бежово. Нефрит или градински чай са цветовете, които придават по-земно усещане на пространството, а морска пяна и мента използвайте за нещо малко по-свежо и забавно.

7. Бял крем

Ако чисто белия цвят се усеща прекалено интензивно за вас, опитайте кремаво бяло с маслена топла основа. Тази класическа версия на бялото добавя малко топлина към по-студено, тъмно пространство. Този разкошен неутрален цвят се отличава с по-меки акцентни цветове като светло розово, мека лавандула или металик. Това е избор, който определено е класически, но със сигурност не е скучен.

8. Пистачио

Това зелено е малко по-жизнено от светлите пастелни зелени цветове, за които споменахме по-рано. Този нюанс носи прилив на енергия в помещението, без да се набива прекалено много на очи. Той се съчетава перфектно с ярки бели акценти, за да създаде елегантен и изискан стил на банята. Ако искате да го намалите малко, смесете го с натурално дървесно за по-земна вибрация.

9. Тъмно кафяво

Ако искате да създадете баня с много спокоен, земен вид, кафявото е цветът. Във всеки нюанс кафявото създава много спокойна, подобна на спа атмосфера. Тъмно шоколадово кафяво създава по-драматично усещане и изглежда доста елегантно, когато е смесено с метални златни акценти. Средният тон е по-успокояващ и се съчетава добре с детайли в по-светли тонове. По-мекото, светло кафяво работи добре като неутрален фон, за да представя акцентни цветове като крем, бежово или меко синьо.

10. Синьо

Това ярко и красиво синьо е цветът на морето – и по-специално цветът на великолепната вода, която се вижда на тропическите плажове. Въпреки че този цвят е ярък, той е невероятно успокояващ, което го прави перфектен избор за семейна баня.

Той незабавно създава спокоен, плажен стил, който ще ви накара да чувствате ваканционно през цялата година.

 

към Част 1